Lanybook.hu

Lanybook jegyzetfüzetek

A CHRONOS Kft. megkapta a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik!

2017. május 12. 16:19 - Chronos Kft.

Tanúsítvány a pénzügyileg legstabilabb cégeknek

 

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a CHRONOS Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike.

Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.

 

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. Hisszük, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy a Bisnode független szakértőként ismerte el cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

 

 

A CHRONOS Kft. a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel  Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

A Bisnode tanúsítvány alapja a Bisnode minősítése, mely nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A Bisnode tanúsítvány mely AAA, AA és A jelzéssel kerül kiállításra jelzi a cégek stabilitását, és azt, hogy az ilyen jelzéssel – azaz a Bisnode tanúsítvánnyal – rendelkező vállalkozás pénzügyileg stabil. Az AAA cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti megbízhatóságukat tanúsítvány formájában is megmutassák. A tanúsítvány lehetőséget nyújt az arra jogosult cégek számára, hogy mások számára megmutassák cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat. A Bisnode tanúsítványt Európa számos országában használják, és a Skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés esetén. 

A Bisnode minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredmény-kimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Bisnode fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Bisnode minősítéshez, úgy, mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.

Mivel a Bisnode minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem a Bisnode minősítés kialakításának köszönhetően azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk, büszkén állíthatjuk, hogy a CHRONOS Kft. a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.

 

 

A termékeinket webáruházunkban vagy márkaboltunkban lehet vásárolni a mindenkori készletünk erejéig, egyedi igények esetén kérjük keresse fel ügyfél szolgálatunkat.

A Chronos Kiadó és Chronos Márkabolt címe: 1124 Budapest, Apor Vilmos tér 5.

 

Telefon: 06/1-214-90-95, 06/1-224-73-80

www.chronos.hu

www.appeel.hu

www.castelli-notes.hu

www.ivory.hu

www.lanybook.hu

További kapcsolatfelvételi lehetőségért kérjük kattintson erre a linkre.

 

Chronos Kiadó facebook oldal

Lanybook facebook oldal  -  Lanybook blog

IVORY facebook oldal  -  IVORY blog

Appeel facebook oldal  -  Appeel blog

Castelli facebook oldal  -  Castelli blog

Szólj hozzá!

Lanybook_PRO - appeel

2016. május 09. 16:19 - Chronos Kft.

A Lanybook PRO sorozat zavarba ejtő mennyiségű lehetőségei tovább bővültek. Az appeel kollekcióhoz választható környezetbarát, almából készülő papír és műbőr immár az egyedi igényekhez igazítható Lanybook PRO szériában is elérhetőek.

 

appeel_14.jpg

 

A részletes tájékoztatás és a további információk egyeztetése érdekében kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat.

 

 

A környezetvédelem kiemelt fontosságú a gyártás során. Mindegyik termék FSC tanúsítvánnyal rendelkezik, igazolva ezzel a felelős erdőgazdálkodásból származó alapanyagot és az ehhez tartozó felhasználási normákat.

kornyezetvedelem-fsc.jpg

Stílusos napló? Elegáns notesz? Divatos jegyzetfüzet? Egyedi emlékkönyv? LANYBOOK!

 A Lanybook-noteszek 2011-óta szerepelnek a Chronos Kft. kínálatában.

 

www.chronos.hu

www.lanybook.hu

https://www.facebook.com/Lanybookkollekcio/

https://www.facebook.com/Lanybookhu-204490759944218/

https://www.facebook.com/profile.php?id=100009391589274

 

Szólj hozzá!

Miért írjunk jegyzetfüzetbe?

2016. május 05. 10:29 - Chronos Kft.

A minket körülvevő világ, az aktuális trendek villámgyorsan változnak. Rohamléptekkel fejlesztjük környezetünket, egyre több feladattól akarunk megszabadulni és gépekre bízni azokat, hogy egy mesterségesen generált eszményképhez közeledjünk. Mindeközben gyakran hajlamosak vagyunk megfeledkezni valódi értékekről és arról is, hogy az alapvető emberi természet nem képes ilyen gyors változásra. Ha nem használjuk izmainkat, azok lassan elsorvadnak, ami látványos folyamat tud lenni. Ugyanez igaz agyunkra is, bár a változás néha kevésbé szembetűnő. Ha nem dolgoztatjuk, vagy csak kevés ingerrel, szépen lassan eltompul. A gyors, kreatív gondolkodás megőrzése érdekében többféle inger változatos hatásaira van szükség. Rengeteg kérdéskört felvetnek a fenti sorok, de tekintettel a blog tematikájára, most a kézírás kap főszerepet.

Számtalan cikk, kutatás, kísérlet jelent meg e témakörben, melyeknek mind ugyan az lett az eredménye, a kézírás alapvető fontossággal bír a gondolkodás, a memorizálás, a tanulás és a finom motoros koordináció fejlesztésében és fenntartásában.

Szabó Szilvia, okleveles grafológus, önismeret-fejlesztő, Az írás tükrében.hu oldal tulajdonosa és szakértője remekül összefoglalta mindennek a lényegét, alábbi cikke mindenki számára tanulságos lehet:

 

10+1 érv a kézírás fontossága mellett

Tudtad, hogy az USA 50 államából 42-ben már alig tanítanak folyóírást a gyerekeknek, helyette a tízujjas gépírástanítása a kötelező?

Az indok az, hogy a számítógép mindennapos használata feleslegessé teszi az írásnak ezt a formáját.

Sok amerikai gyerek képtelen a folyóírást elolvasni, és többségük ma már csak nyomtatott betűkkel tud írni.

 

Úton a másodlagos analfabetizmus felé?

Az analfabetizmus azt jelenti, hogy a felnőtt egyén nagyon rosszul, vagy egyáltalán nem tud írni-olvasni. Az analfabetizmusnak több fajtája van. Az elsődleges analfabéta nem tanult sem írni, sem olvasni, míg a másodlagos analfabéták tanultak ugyan írni és olvasni, de a telefon és TV használata miatt elfelejtették.

Ez alapján a kört lassan kibővíthetnénk azokkal, akik nem tanulnak kézi folyóírást, még ha gépelve vagy nyomtatott betűkkel tudnak is írni.

 

Mit veszítünk a kézírás tudásának elhagyásával? Miért van rá szükségünk?

10+1 érv a kézírás fontossága mellett

 

1. A kézírás, folyóírás sokkal összetettebb és több képesség és készség együttes alkalmazását igénylő tevékenység, mint a géppel való írás.

 

2. A folyóírás tanulása során erősödik a kéz és a szem összehangolt mozgása, fejlődnek az agyi idegpályák, a térérzékelés, az íves mozdulatok, a csukló és ujjak mozgása révén a kéz finom-motoros mozgása. Javul az ábrázolási készség, a fékezés és lendület folyamatos váltakozása révén a ritmusérzék.

 

3. A kézírás nagyobb kognitív kihívást igényel, agyunk több területét dolgoztatjuk egyszerre, egyidejűleg figyelünk a szöveg tartalmára és a formai kivitelezésre.
A kézzel írt levél vagy fogalmazás elkészítéséhez sokkal összetettebb és koncentráltabb gondolkodás szükséges. Megkomponáljuk, előre átgondoljuk a szöveget, hogy legyen eleje, vége és mondanivalója, figyelünk közben a stílusra, a szóhasználatra és a helyesírásra. Emellett pedig gondot fordítunk az írás külső megjelenésére és formai kivitelezésére, hogy az olvasható, áttekinthető legyen, ami térbeli orientációt és az esztétikai érzék dolgoztatását igényli.

 

4. Kézíráskor nem javítgatunk, törlünk és formázunk utólag, mint a számítógépen. Mi vagyunk a helyesírás ellenőrző, a szinonimaszótár és szövegszerkesztő egyszerre. Ettől lesz az írásunk a leírás pillanatában végleges, „kőbe vésett”, felelősségteljesebb. Ha javítani, módosítani akarunk valamit, annak nyoma van (áthúzás, satírozás).

 

5. Aki kézzel ír, annak jobb a memóriája és többet gondolkodik. Amerikai felmérések szerint, akik nem írnak kézzel, nem fejlődik az emlékezőtehetségük. Éppen mert a kézírás annyira összetett agyi tevékenységet igényel, sokkal jobban bevésődik, amit leírunk.

 

6. Kimutatták azt is, hogy a kézzel írók sokkal kreatívabbak, hiszen az alkotókészség nagyban függ a memóriától.

 

7. A kézírás fejleszti a verbális kifejezőkészséget, a kommunikációt, a szép anyanyelv megőrzését.

 

8. A kézírás folyamata egyfajta elmélyült, meditatív állapotot hozhat létre, amely lehetőséget nyújt arra, hogy lelkünk belső, mélyebb rétegeivel, Bölcsebb Énünkkel kerüljünk kapcsolatba, és válaszokat kapjunk egyes kérdésekre, megoldást találjunk a problémáinkra.

 

9. A kézírásunk rendkívül személyes és egyedi, mint az ujjlenyomat. Kézírásunk visszatükrözi személyiségvonásainkat, lelki állapotunkat, hangulatunkat, sőt a személyiségünk fejlődése, illetve érzelmi és hangulati állapotunk változása is nyomon követhető a különböző időpontban keletkezett írásminták összehasonlításával.

 

10. Ahogy a személyiségünk hat a kézírásra, úgy az írásunk is visszahat ránk. Vagyis kézírásunk tudatos megváltoztatásával változtatni tudunk személyiségünkön. Ezen alapul a grafoterápia és a grafokontroll személyiségfejlesztő és gyógyító ereje.

 

10+ 1. A folyóírás, kézírás elvesztésével egyéniségünk és önállóságunk egy részét adnánk fel.

 

 

Szabó Szilvia cikke (http://www.azirastukreben.hu/10-es-1-erv-a-keziras-fontossaga-mellett) előzetes írásbeli hozzájárulásával jelent meg a blogon. A cikk tartalmának előzetes írásbeli engedély nélküli felhasználása, átdolgozása, többszörözése, terjesztése, után közlése, nyilvános előadása, illetve eltorzítása, megcsonkolása tilos, ideértve, a nem kizárólag a bevételszerző tevékenységre való felhasználást is. Tartalma csak abban az esetben használható fel, ha ahhoz a szerző, Szabó Szilvia előzetes írásbeli hozzájárulását adta. Ilyen esetekben a Szerző neve (Szabó Szilvia) és a forrás (az adott weboldal címe aktív linkkel) megjelenítés kötelező, és a szerző által engedélyezett tartalom vagy tartalomrészlet használható fel az írásbeli hozzájárulásban meghatározott feltételekkel, módon, formában és terjedelemben.

 

Stílusos napló? Elegáns notesz? Divatos jegyzetfüzet? Egyedi emlékkönyv? LANYBOOK!

A Lanybook-noteszek 2011-óta szerepelnek a Chronos Kft. kínálatában.

 

www.chronos.hu

www.lanybook.hu

https://www.facebook.com/Lanybookkollekcio/

https://www.facebook.com/Lanybookhu-204490759944218/

https://www.facebook.com/profile.php?id=100009391589274

 

Szólj hozzá!

Lanybook - PRO

2016. április 28. 14:32 - Chronos Kft.

LANYBOOK PRO

lanybook-pro.jpg

lanybook-pro-a.jpg

A Lanybook PRO kollekció a céges arculathoz igazodás igazi kaméleonja. 300 illetve 500 példánytól elérhető az egyediesítés ezen formája, mely egészen aprólékos kidolgozási alternatívákat kínál. A részletek életre keltése a megrendelő elképzeléseit ötvözi a design stúdió munkájával, hogy a végeredmény kivitelezhető legyen.

A teljesség igénye nélkül néhány példa az Ügyfelekkel történő gyümölcsöző együttműködésre:

lanybook-pro-b.jpg

 

Caterpillar

lanybook-pro-cat.jpg

 

Google

lanybook-pro-google.jpg

 

Lindt

lanybook-pro-lindt.jpg

 

Lufthansa - Boeing

lanybook-pro-lufthansa-boeing.jpg

 

MAN

lanybook-pro-man.jpg

 

MasterCard

lanybook-pro-mastercard.jpg

 

Mercedes-Benz

lanybook-pro-mercedes.jpg

 

Mini

lanybook-pro-mini.jpg

 

OPERNBALL

lanybook-pro-opernball.jpg

 

Porsche Design

lanybook-pro-porsche-design.jpg

 

Roche

lanybook-pro-roche.jpg

 

SAP

lanybook-pro-sap.jpg

 

Először érdemes eldönteni, hogy melyik Lanybook PRO termékről legyen szó:

- Lanybook PRO jegyzetfüzet

- Lanybook PRO nemzetközi naptár

- Lanybook PRO spirálozott jegyzetfüzet

- Lanybook PRO kulcstartó

- Lanybook PRO post notesz

- Lanybook PRO pénztárca

- Lanybook PRO folder

- Lanybook PRO iPad tartó

- Lanybook PRO táska

lanybook-pro-c.jpg

lanybook-pro-d.jpg

lanybook-pro-dd.jpg

lanybook-pro-ee.jpg

lanybook-pro-gg.jpg

lanybook-pro-hh.jpg

lanybook-pro-ii.jpg

lanybook-pro-jj.jpg

 

 

Ezután érdemes kitalálni, melyik a célnak leginkább megfelelő méret:

- Lanybook PRO noteszek esetén A/4 (210x290mm), "Nagy" (175x247mm), A/5 (140x205mm), Négyzet (175x175mm), A/6 (90x140mm)

- Lanybook PRO nemzetközi naptár esetén A/4 (210x290mm), A/5 (140x205mm), A/6 (90x140mm)

- Lanybook PRO spirálozott naplók esetén A/4 (210x290mm), "Nagy" (175x250mm), A/5 (145x210mm), Notepad (125x180mm), A/6 (105x145mm)

- Lanybook PRO kulcstartó esetén a szélesség lehet 10, 14, illetve 17mm

- Lanybook PRO post notes esetén a méret 87,5x90mm, a gumipánt 10mm

- Lanybook PRO pénztárca esetén a méret 115x104mm, a gumipánt 10mm

- Lanybook PRO folder esetén a termék mérete 240x310mm, a gumipánt 14 vagy 17mm

- Lanybook PRO iPad tartó esetén A/5 (145x192mm), "Nagy" (260x200mm), a gumipánt 14 vagy 17mm

- Lanybook PRO táska esetén 320x250mm, a gumipánt 14 vagy 17mm

 

Napló esetén a megfelelő méret és kivitel (kötött, vagy spirálozott) kiválasztása után lehetőség van a beltartalom eldöntésére, ez lehet vonalas, négyzethálós, üres, vagy pontozott.

 

lanybook-pro-d_1.jpg

lanybook-pro-e.jpg

lanybook-pro-f.jpg

lanybook-pro-i.jpg

lanybook-pro-l.jpg

 

A megfelelő termékhez ezután érdemes kiválasztani a  borítóanyagot, melyek közül 9 műbőr illetve NAPPA bőr 91 féle színkombinációjából történő választásra ad lehetőséget, tehát összesen 819 féle borító választható. További alternatívákat kínál az egyedi grafikai tervek alapján nyomott és fóliázott PRISMALUX borító.

lanybook-pro-g.jpg

lanybook-pro-h.jpg

lanybook-pro-k.jpg

 

A borítóanyaghoz remek kontrasztot kínál a leszorító gumipánt, melyet a cég által kiválasztott Pantone színre lehet legyártani, függőleges, vagy igény esetén horizontális elhelyezéssel. A leszorító pánton lehetőség van szintén a kiválasztott Pantone szín szerint egyedi szilikon feliratot kérni, illetve megoldható a szalagok szublimációs technológiával történő színes grafikával való ellátása. A leszorító gumipánt 10, 14, illetve 17mm lehet a termék méretétől függően. Egyes termékekhez tolltartó is tartozik, természetesen ezek a leszorító pánttal azonos színben készülnek.

 

lanybook-pro-m.jpg

lanybook-pro-n.jpg

lanybook-pro-o.jpg

lanybook-pro-p.jpg

lanybook-pro-q.jpg

 

A Pantone színre legyártott leszorító pántokra igény szerint (500db-tól) kérhető egyedileg legyártott jelvény is, mely lehet fém, műanyag, szilikon, fényes vagy matt, gravírozott, tamponnyomással vagy géltöltéssel színessé varázsolt, esetleg a gumipánttal játszó kivágott felületű, egy vagy kétrészes, sőt akár 4 vagy 8Gb-os pendrive is.

 

lanybook-pro-r.jpg

lanybook-pro-s.jpg

lanybook-pro-t.jpg

lanybook-pro-u.jpg

lanybook-pro-v.jpg

lanybook-pro-x.jpg

 

A naplók esetében további opcióként kérhető színes élmetszés, színes előzék, névjegytartó, illetve a hölgyek kedvében járva A/6 méretű notesz esetén a borító belső oldalára akár egy tükör is.

lanybook-pro-aa.jpg

lanybook-pro-bb.jpg

 

Amennyiben a fenti lehetőségek nem kínálnának elegendő teret a cég mondanivalójának kifejezésére, lehetőség van cégszöveges mellékletek elhelyezésére is. Természetesen egy ilyen termék átadása már jelentőséggel bír, így a csomagolásra is többféle megoldás kínálkozik, lehet szilikonzáras polybag vagy celofán, ajándékdoboz, vagy deluxe díszdoboz is.

 

lanybook-flex100_n_1.jpg

lanybook-flex100_m.jpg

 

A részletes tájékoztatás és a további információk egyeztetése érdekében kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat.

 

A környezetvédelem kiemelt fontosságú a gyártás során. Mindegyik termék FSC tanúsítvánnyal rendelkezik, igazolva ezzel a felelős erdőgazdálkodásból származó alapanyagot és az ehhez tartozó felhasználási normákat.

kornyezetvedelem-fsc.jpg

Stílusos napló? Elegáns notesz? Divatos jegyzetfüzet? Egyedi emlékkönyv? LANYBOOK!

 

A Lanybook-noteszek 2011-óta szerepelnek a Chronos Kft. kínálatában.

 

 

www.chronos.hu

www.lanybook.hu

https://www.facebook.com/Lanybookkollekcio/

https://www.facebook.com/Lanybookhu-204490759944218/

https://www.facebook.com/profile.php?id=100009391589274

 

 

 

Szólj hozzá!

Lanybook - FLEX 100+, Lanybook - FLEX 200+, Lanybook - Chronos FLEX, Lanybook PRO

2016. április 27. 13:02 - Chronos Kft.

Lanybook - FLEX CHRONOS

 

A Lanybook FLEX sorozat az üzleti felhasználók számára készült. Többféle egyediesítési lehetőségével kiváló promóciós ajándékká válhat, illetve segíti az egységes arculat kifejezését. A rendelt mennyiségek, illetve az egyediesítési igény függvényében három féle FLEX opciót kínál a Lanybook sorozat. Akik ezeknél a lehetőségeknél is többre vágynak, azoknak a Lanybook PRO System biztosít szinte korlátlan alternatívákat az elképzelések formába öntésére.

Lanybook FLEX - Chronos sorozat

lanybook-flex-chronos-b.jpg

 

A Lanybook FLEX Chronos sorozat azoknak nyújt alternatívát, akik számára túl nagy mennyiség lenne a FLEX100, FLEX200, vagy a PRO sorozat minimális rendelési limitje. A FLEX Chronos széria esetében akár egy darabos megrendelés is megoldható. A mindenkori készlet erejéig az alábbi változatok állnak rendelkezésre:

lanybook-flex-chronos-feher-narancs.jpg

lanybook-flex-chronos-fekete-fekete-kek.jpg

lanybook-flex-chronos-fekete-fekete-sarga.jpg

lanybook-flex-chronos-fekete-fekete-szurke.jpg

lanybook-flex-chronos-fekete-fekete-voros.jpg

lanybook-flex-chronos-fekete-narancs.jpg

lanybook-flex-chronos-fekete-voros.jpg

lanybook-flex-chronos-grafit-zold.jpg

lanybook-flex-chronos-kek-voros.jpg

lanybook-flex-chronos-melegszurke-narancs.jpg

lanybook-flex-chronos-zold-narancs.jpg

A jegyzetfüzetekhez a mindenkori raktárkészlet alapján választható gravírozható fémjelvény, illetve 4Gb-os pendrive is.

lanybook-flex-chronos-d.jpg

 

Mindegyik napló matt felületű, puha tapintású Tucson fantázianevű műbőr borítóanyaggal rendelkezik, mely hőre színeződő, így látványosan vakdombor emblémázható. A lekerekített szélű noteszek cérnafűzéssel készülnek, leszorító gumipántjuk és tolltartójuk azonos színű. A termékekhez választható szilikonzáras polybag csomagolás, mely elegánsabbá teszi a termék átadását.

A részletes tájékoztatás és a további információk egyeztetése érdekében kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat.

 lanybook-flex-chronos-c.jpg

A környezetvédelem kiemelt fontosságú a gyártás során. Mindegyik termék FSC tanúsítvánnyal rendelkezik, igazolva ezzel a felelős erdőgazdálkodásból származó alapanyagot és az ehhez tartozó felhasználási normákat.

kornyezetvedelem-fsc.jpg

Stílusos napló? Elegáns notesz? Divatos jegyzetfüzet? Egyedi emlékkönyv? LANYBOOK!

A Lanybook-noteszek 2011-óta szerepelnek a Chronos Kft. kínálatában.

 

 

www.chronos.hu

www.lanybook.hu

https://www.facebook.com/Lanybookkollekcio/

https://www.facebook.com/Lanybookhu-204490759944218/

https://www.facebook.com/profile.php?id=100009391589274

Szólj hozzá!

Lanybook - FLEX 100+, Lanybook - FLEX 200+, Lanybook - Chronos FLEX, Lanybook PRO

2016. április 27. 11:24 - Chronos Kft.

Lanybook - FLEX 200+

 

A Lanybook FLEX sorozat az üzleti felhasználók számára készült. Többféle egyediesítési lehetőségével kiváló promóciós ajándékká válhat, illetve segíti az egységes arculat kifejezését. A rendelt mennyiségek, illetve az egyediesítési igény függvényében három féle FLEX opciót kínál a Lanybook sorozat. Akik ezeknél a lehetőségeknél is többre vágynak, azoknak a Lanybook PRO System biztosít szinte korlátlan alternatívákat az elképzelések formába öntésére.

proflex.jpg

 

Lanybook FLEX 200+ System

lanybook-flex200-a.jpg

lanybook-flex200-b.jpg 

A FLEX 200+ rendszer minimális rendelési mennyisége 200db. Ebben az esetben a puha tapintású, matt felületű Tucson fantázianevű műbőr fekete változatára épül a kiválasztott termék egyediesítési tárháza. Ez a borítóanyag elegáns megjelenést biztosít, hőre színeződő, így szépen lehet vakdombor nyomással egyediesíteni. A FLEX 100+ sorozathoz képest további lehetőségként szilikon feliratozás választható a leszorító gumipántra.

lanybook-flex200-g.jpg

A Lanybook FLEX 200+ termékek az alábbiak lehetnek:

A/6 (90x140mm), A/5 (140x205mm), vagy B/5 (175x247mm) méretű jegyzetfüzet cérnafűzve, lekerekített sarkakkal, leszorító gumipánttal és tolltartóval.

A/6 (90x140mm), vagy A/5 (140x205mm) méretű nemzetközi naptár cérnafűzve, lekerekített sarkakkal, leszorító gumipánttal és tolltartóval.

A/6 (105x145mm), A/5 (145x210mm), vagy B/5 (175x250mm) méretű jegyzetfüzet ikerspirálozva, lekerekített sarkakkal, leszorító gumipánttal és tolltartóval.

 lanybook-flex200-f.jpg

 

240x310mm-es Lanybook Folder, 14mm-es gumipánttal

A/5 (145x192mm), vagy "Nagy" (260x200mm) méretű iPad tartó 14mm-es leszorító gumipánttal.

320x250mm-es Lanybook táska 14mm-es leszorító gumipánttal.

lanybook-flex200-l.jpg

 

A jegyzetfüzetek esetében 4 féle beltartalom közül lehet választani: vonalas, négyzethálós, sima, illetve pontozott.

lanybook-flex200-e.jpg

A fekete alapszínen jól érvényesül a 20 féle gumipánt bármelyike, melyek lehetőséget adnak a cég fő színvilágának megjelenítésére. A FLEX 200+ rendszer elemeként a gumipántokhoz színben illeszkedő szilikonfelirat kérhető.

lanybook-flex200-h.jpg

További opció a leszorító gumipánton elhelyezhető jelvény, mely lehet fém vagy műanyag, téglalap, négyzet, kör, sisak, vagy póló alakú, illetve lehet egy 4Gb-os pendrive is, vagy golflabdát imitáló. A fémjelvény felülete lehet fényes króm, vagy fekete króm.

lanybook-flex200-k.jpg

A jelvényeket egyedivé lehet tenni laser gravírozással, tampon nyomással, vagy gél töltéssel is.

lanybook-flex200-i.jpg

lanybook-flex200-j.jpg

lanybook-flex200-c.jpg

lanybook-flex200-d.jpg

 

A Lanybook termékek önmagukban is képesek hangsúlyosan közvetíteni egy vállalat üzenetét, de az átadás elegánsabbá válhat a megfelelő csomagolás kiválasztásával. Természetesen erre is több opciót kínálunk, a polybag csomagolástól az elegáns kivitelű dísz kartondobozos szettig.

lanybook-flex100_n.jpg

 

A részletes tájékoztatás és a további információk egyeztetése érdekében kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat.

 

A környezetvédelem kiemelt fontosságú a gyártás során. Mindegyik termék FSC tanúsítvánnyal rendelkezik, igazolva ezzel a felelős erdőgazdálkodásból származó alapanyagot és az ehhez tartozó felhasználási normákat.

kornyezetvedelem-fsc.jpg

Stílusos napló? Elegáns notesz? Divatos jegyzetfüzet? Egyedi emlékkönyv? LANYBOOK!

A Lanybook-noteszek 2011-óta szerepelnek a Chronos Kft. kínálatában.

 

 

www.chronos.hu

www.lanybook.hu

https://www.facebook.com/Lanybookkollekcio/

https://www.facebook.com/Lanybookhu-204490759944218/

https://www.facebook.com/profile.php?id=100009391589274

Szólj hozzá!

Lanybook - FLEX 100+, Lanybook - FLEX 200+, Lanybook - Chronos FLEX, Lanybook PRO

2016. április 26. 16:12 - Chronos Kft.

Lanybook - FLEX 100+

 

A Lanybook FLEX sorozat az üzleti felhasználók számára készült. Többféle egyediesítési lehetőségével kiváló promóciós ajándékká válhat, illetve segíti az egységes arculat kifejezését. A rendelt mennyiségek, illetve az egyediesítési igény függvényében három féle FLEX opciót kínál a Lanybook sorozat. Akik ezeknél a lehetőségeknél is többre vágynak, azoknak a Lanybook PRO System biztosít szinte korlátlan alternatívákat az elképzelések formába öntésére.

proflex.jpg

 

Lanybook FLEX 100+ System

lanybook-flex100_b.jpg

lanybook-flex100_a.jpg

A FLEX 100+ rendszer minimális rendelési mennyisége 100db. Ebben az esetben a puha tapintású, matt felületű Tucson fantázianevű műbőr fekete változatára épül a kiválasztott termék egyediesítési tárháza. Ez a borítóanyag elegáns megjelenést biztosít, hőre színeződő, így szépen lehet vakdombor nyomással egyediesíteni.

A Lanybook FLEX 100+ termékek az alábbiak lehetnek:

A/6 (90x140mm), A/5 (140x205mm), vagy B/5 (175x247mm) méretű jegyzetfüzet cérnafűzve, lekerekített sarkakkal, leszorító gumipánttal és tolltartóval.

A/6 (90x140mm), vagy A/5 (140x205mm) méretű nemzetközi naptár cérnafűzve, lekerekített sarkakkal, leszorító gumipánttal és tolltartóval.

A/6 (105x145mm), A/5 (145x210mm), vagy B/5 (175x250mm) méretű jegyzetfüzet ikerspirálozva, lekerekített sarkakkal, leszorító gumipánttal és tolltartóval.

lanybook-flex100_e.jpg

240x310mm-es Lanybook Folder, 14mm-es gumipánttal

A/5 (145x192mm), vagy "Nagy" (260x200mm) méretű iPad tartó 14mm-es leszorító gumipánttal.

320x250mm-es Lanybook táska 14mm-es leszorító gumipánttal.

lanybook-flex100_j.jpg

 

A jegyzetfüzetek esetében 4 féle beltartalom közül lehet választani: vonalas, négyzethálós, sima, illetve pontozott.

lanybook-flex100_c.jpg

A fekete alapszínen jól érvényesül a 20 féle gumipánt bármelyike, melyek lehetőséget adnak a cég fő színvilágának megjelenítésére.

lanybook-flex100_f.jpg

További opció a leszorító gumipánton elhelyezhető jelvény, mely lehet fém vagy műanyag, téglalap, négyzet, kör, sisak, vagy póló alakú, illetve lehet egy 4Gb-os pendrive is, vagy golflabdát imitáló. A fémjelvény felülete lehet fényes króm, vagy fekete króm.

lanybook-flex100_h.jpg

A jelvényeket egyedivé lehet tenni laser gravírozással, tampon nyomással, vagy gél töltéssel is.

 

További lehetőségként legyártható a 20 féle gumipánt bármelyikéből egy kulcstartó is, melyre egyediesíthető fémjelvény kerül.

lanybook-flex100_l.jpg

A Lanybook termékek önmagukban is képesek hangsúlyosan közvetíteni egy vállalat üzenetét, de az átadás elegánsabbá válhat a megfelelő csomagolás kiválasztásával. Természetesen erre is több opciót kínálunk, a polybag csomagolástól az elegáns kivitelű dísz kartondobozos szettig.

lanybook-flex100_n.jpg

 

A részletes tájékoztatás és a további információk egyeztetése érdekében kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat.

 

A környezetvédelem kiemelt fontosságú a gyártás során. Mindegyik termék FSC tanúsítvánnyal rendelkezik, igazolva ezzel a felelős erdőgazdálkodásból származó alapanyagot és az ehhez tartozó felhasználási normákat.

kornyezetvedelem-fsc.jpg

Stílusos napló? Elegáns notesz? Divatos jegyzetfüzet? Egyedi emlékkönyv? LANYBOOK!

A Lanybook-noteszek 2011-óta szerepelnek a Chronos Kft. kínálatában.

 

 

www.chronos.hu

www.lanybook.hu

https://www.facebook.com/Lanybookkollekcio/

https://www.facebook.com/Lanybookhu-204490759944218/

https://www.facebook.com/profile.php?id=100009391589274

 

 

 

Szólj hozzá!

Lanybook - THE ONE DS

2016. április 22. 12:38 - Chronos Kft.

THE ONE DS

theoneds.jpg

A „The One DS” sorozat a DS Tucson USB kollekció letisztult eleganciáját teszi sportosabbá vakdombor nyomású szövegmintás díszítésével. Matt felületű, puha tapintású műbőr borítója három részből készül, erőteljességet sugárzó varrással. A cérnavarrás és a borítóanyag színeire reflektál a tolltartó és a leszorító gumipánt. A széria az alábbi három méretben készül:

A/6 méretben (90x140mm) lényegre törően kis helyet foglal egy zakózsebben, vagy akár egy női táskában.

A/5 méretben (140x205mm), könnyen kezelhető, kényelmesen használható.

B/5 méretben (175x247mm), ha sok mindennek kell helyet biztosítani.

Természetesen a beltartalomban is megtalálhatóak a szükséges beosztások, szabadon szárnyaló kezeknek sima beosztással, a sokat íróknak vonalas beltartalommal, vagy a precizitást igénylőknek négyzethálós kivitelben.

A naplók hátsó borítójának belső oldalán egy önzáró zsebes boríték biztosít helyet apróságoknak, legyen az bankkártya, koncertjegy, egy fénykép, vagy bármi, ami még otthonosabbá teheti a jegyzetfüzetet.

A könyvjelző segítségével könnyen követhető a személyes tartalom.

A Lanybook termékek FSC tanusítvánnyal rendelkező papírral készülnek, 192 oldal terjedelemben, melyből az utolsó 32 oldal mikroperforált.

the-one-ds-ossz-lanybook.jpg

Stílusos napló? Elegáns notesz? Divatos jegyzetfüzet? Egyedi emlékkönyv? LANYBOOK!

A Lanybook-noteszek 2011-óta szerepelnek a Chronos Kft. kínálatában.

 

 

www.chronos.hu

www.lanybook.hu

https://www.facebook.com/Lanybookkollekcio/

https://www.facebook.com/Lanybookhu-204490759944218/

https://www.facebook.com/profile.php?id=100009391589274

Szólj hozzá!

Lanybook - SPARKLING SECRETS USB

2016. április 22. 12:26 - Chronos Kft.

SPARKLING SECRETS USB

sparkling_secrets_usb.jpg

A „Sparkling Secrets USB” sorozat ügyesen egyensúlyoz a finom elegancia, a sportosság és a fényűzés határán. Puha tapintású, matt felületű műbőr borítóját nemcsak vakdombor nyomású vonalak díszítik, hanem a vonalak metszéspontjában lágyan elhintett Swarovski kristályok is, melyek szolidan megcsillannak a fényben. A borító alapszínét kihangsúlyozza a tolltartó és a gumipánt, melyen a borító mintáját megismétlő díszítésű 4Gb pendrive található szintén Swarovski kristályokkal díszítve. A különleges kivitelű notesz az alábbi méretekben érhető el:

A/6 méretben (90x140mm) pici, diszkrét, egy apró női táskában is elfér.

A/5 méretben (140x205mm), könnyen kezelhető, kényelmesen használható.

 

Természetesen a beltartalomban is megtalálhatóak a szükséges beosztások, szabadon szárnyaló kezeknek sima beosztással, a sokat íróknak vonalas beltartalommal, vagy a precizitást igénylőknek négyzethálós kivitelben.

A naplók hátsó borítójának belső oldalán egy önzáró zsebes boríték biztosít helyet apróságoknak, legyen az bankkártya, koncertjegy, egy fénykép, vagy bármi, ami még otthonosabbá teheti a jegyzetfüzetet.

A könyvjelző segítségével könnyen követhető a személyes tartalom.

A Lanybook termékek FSC tanusítvánnyal rendelkező papírral készülnek, 192 oldal terjedelemben, melyből az utolsó 32 oldal mikroperforált.

sparkling-secrets-usb-ossz.jpg

Stílusos napló? Elegáns notesz? Divatos jegyzetfüzet? Egyedi emlékkönyv? LANYBOOK!

A Lanybook-noteszek 2011-óta szerepelnek a Chronos Kft. kínálatában.

 

 

www.chronos.hu

www.lanybook.hu

https://www.facebook.com/Lanybookkollekcio/

https://www.facebook.com/Lanybookhu-204490759944218/

https://www.facebook.com/profile.php?id=100009391589274

Szólj hozzá!

Lanybook - LIMITED EDITION

2016. április 22. 12:02 - Chronos Kft.

LIMITED EDITION

limited_edition_usb.jpg

A „Limited Edition USB” sorozat azoknak szól, akiknek a legjobb nem elég, csak a tökéletes. Akik nem ismernek megalkuvást és elérik amit akarnak. Akik nem csak beszélnek, hanem mondanak is.  Akikkel nem események történnek, hanem ők maguk az esemény. A Limited Edition USB kollekció határozott stílusú vakdombor mintájával teszi erőteljessé matt felületű, puha tapintású műbőr borítóját, melyen a könnyeden elhintett Swarovski kristályok ragyogása a nagyvonalúságról, a bohém életszemléletről tanúskodnak. (az a/6 méret esetében 81, az a/5 méret esetében 110darab kristály) A borító színét erőteljesen megismétli a tolltartó és a gumipánt, melyen egy 136 darab(!) Swarovski kristállyal kirakott 4Gb-os Pendrive ékeskedik. A különleges széria az alábbi két méretben készül:

A/6 méretben (90x140mm) pici, diszkrét, egy apró női táskában is elfér.

A/5 méretben (140x205mm), könnyen kezelhető, kényelmesen használható.

 

Természetesen a beltartalomban is megtalálhatóak a szükséges beosztások, szabadon szárnyaló kezeknek sima beosztással, a sokat íróknak vonalas beltartalommal, vagy a precizitást igénylőknek négyzethálós kivitelben.

A naplók hátsó borítójának belső oldalán egy önzáró zsebes boríték biztosít helyet apróságoknak, legyen az bankkártya, koncertjegy, egy fénykép, vagy bármi, ami még otthonosabbá teheti a jegyzetfüzetet.

A könyvjelző segítségével könnyen követhető a személyes tartalom.

A Lanybook termékek FSC tanusítvánnyal rendelkező papírral készülnek, 192 oldal terjedelemben, melyből az utolsó 32 oldal mikroperforált.

limited-edition-usb-ossz.jpg

Stílusos napló? Elegáns notesz? Divatos jegyzetfüzet? Egyedi emlékkönyv? LANYBOOK!

A Lanybook-noteszek 2011-óta szerepelnek a Chronos Kft. kínálatában.

 

 

www.chronos.hu

www.lanybook.hu

https://www.facebook.com/Lanybookkollekcio/

https://www.facebook.com/Lanybookhu-204490759944218/

https://www.facebook.com/profile.php?id=100009391589274

Szólj hozzá!